GODE RÅD

Vi løser alle VVS – og blikkenslager opgaver

HVORDAN KØRER DIT VARMEANLÆG

Det er altid en god ide at tjekke sit varmeanlæg, for at se om det fungerer optimalt. Åbner/lukker dine termostatventiler og har du styr på afkøling på fjernvarmen, da det har stor betydning for din varmeøkonomi.
Du skal afkøle med min. 30 grader ellers bliver du pålagt en strafafgift.

HAR DU STYR PÅ DIT VANDFORBRUG?

Står din koldtvandsmåler helt stille når du ikke bruger hverken kold eller varm vand. Hvis ikke kan der være et toilet der løber eller en vandhane der drypper – og det koster. Husker du at lukke/aftappe din udvendige vandhane?

Der findes også frostsikre vandhaner – ring og få et godt tilbud.

ENERGI

Har du en gammel energislugende cirkulationspumpe, kan det være en god ide at få den udskiftet med en ny energisparende A pumpe (med mindre du er stinkende rig) – ring og få et godt tilbud.

TILLID ER GODT – KONTROL ER BEDRE

Det er også altid en god ide at få tjekket sine tagrender, skotrender og kviste for evt. utætheder. Utætte tagrender og nedløb er ikke kun – på godt jysk – rigtig træls. De er også en væsentlig årsag til fugtskader i huse.

Vi renser også gerne dine tagrender. Ring og få et uforpligtende tilbud.

Får du vedligeholdt dine sternbrædder med maling eller kunne du tænke dig at slippe for malerarbejdet, så kontakt os for en vedligeholdelsesfri zinkinddækning der klæder jeres hus.

VVS//TEAM  |  BYVÆNGET 13, 8260 VIBY J  |  CVR: 26586763  |  TLF.: 70 208 209  |  MAIL: MAIL@VVSTEAM.DK